Julspaning

Publicerad 2012-10-23 16:22:27 i Blandad jul,

Idag var jag inne på Lagerhaus och trånade efter alla de fina julsaker dom fått in! Vill köpa nästan allt bara för att det ser så rött och julmysigt ut! :) Älskar att alla affärer börjat julpynta nu, det är på tiden! :)
 
Förstår inte folk som tycker julen är jobbig, stressig och bara klagar över att julen börjar för tidigt! Julen blir helt vad man gör den till och hur kan man vända en sån mysig tid till ngt negativt?! Man måste inte handla julklappar och vill man det kan man börja i tid så det inte blir så stressigt. Man äter gott, pysslar, tänder ljus och dricker varmt tillsammans med dom närmsta man har. Hur kan detta vara så hemskt för somliga?
 
Nej, julen blir verkligen vad man gör den till och den är bara en månad om året så varför inte dra ut på det härliga och börja redan i November? Nej, tokiga människor som inte förstår magin med julen...
 
Här är lite av vad Lagerhaus hade att erbjuda:
 

 
I veckan inhandlades även dessa ursöta adventskalender-påsarna på Ikea som jag ska pyssla ihop till min man samt vitt presentpapper på Rusta för 10kr/st.
 
 
Kram Liza

Kommentarer

Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Publicerad 2012-10-24 13:38:34

Åhh så mycket fint :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela