Glest med uppdateringar

Publicerad 2013-12-21 21:43:00 i Allmänt,

Tusen tack för alla era fina kommentarer om min jultårta! Ni är så himla fina!!
 
Förlåt för den extremt sega uppdateringen... Vi njuter för fullt över att vara alla samlade och har så himla mycket att visa för svärfamiljen att tiden inte riktigt räcker till!
 
 
 
Granen har nog aldrig någonsin varit så smockad och överfull av julklappar och kylen har nog aldrig varit så full. Men det är fint, så himla fint att vara en hel och samlad familj.
 
Nu är snart den efterängtade julen här och vår jul börjar på Måndag med middag och Bingo hos syster följt av övernattning där. Julafton startar vi alla samade med frukost och sen kör vi hem till oss och fortsätter julandet med julbord, Kalle Anka och paketöppning. Juldagen ska efterlängtat spenderas hos mamsen med mys och julklappsleken. Ska bli så kul att inkludera vår turkiska sida i vår fina tradition.
 
 
 
 
Det är konstigt hur två familjer från två olika världsdelar och kulturer tillsammans kan kännas så hel och så naturligt. Vi är så lika i våra olikheter och när vi är tillsammans både min familj och hans familj står vi över alla språkbarriärer och kulturskillnader och är så fina ihop. Ska bli så roligt att presentera dom för mamma och bara ha den finaste julen som vi haft.
 
 
Kram Liza

Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2013-12-27 00:49:19

Hej, jag saknar att få läsa om hur eran jul har varit och hoppas du kommer att berätta om detta snart!!
Det skulle varit spännande att få läsa om vad din mans familj tyckt om julfirandet, och jag är allt lite nyfiken på vad din svärfar tyckte om Rudolf utstyrseln till hans bil :) God fortsättning!!!

Postat av: Millan

Publicerad 2014-01-17 08:26:29

Hej! Jag hittade till denna blogg först idag. Underbart att få tillbaka julstämningen såhär en fredag i januari. Precis som föregående talare vill jag också gärna veta vad dina svärföräldrar tyckte om Sverige och julfirandet :). Vad roligt det hade varit om ni hade haft metervis med snö under deras besök.
Ha en underbart mysig helg!

Postat av: Victorias Jul

Publicerad 2014-09-02 10:27:41

Kikar in för att se om du börjat blogg igen. Hoppas du kommer igång snart

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela