10 (juliga) saker ni inte visste om mig.

Publicerad 2015-11-05 13:55:00 i Om mig,

Jag har tydligen blivit nominerad till att ange 10 juliga saker ni inte förväntas veta om mig. Ja, mina närmsta vänner och familj vet ju redan säkert alla punkter men för er andra som kanske inte känner mig så väl kan detta något nytt? Det är säkert inte så värst intressant information och kommer med all säkerhet inte att bidra till en världsförändring Men ok, jag ger ett försök!
 
Jag ger en stor eloge till er som kan komma på så pass många juliga saker att avslöja. Jag personligen kunde tyvärr inte det utan har bakat in ett par saker som rent generellt handlar om mig och mitt liv.
 
 

1. Jag tycker inte alls om julskinka och prinskorvar. Tar likväl upp det på tallriken varje julafton men där ligger de kvar och hamnar så småningom i soporna…

 

2. När julen är över har jag otroligt bråttom att packa ner alla julsaker. Redan innan nyår är det mesta nerpackat i lådor och står staplade i källaren. Får liksom lite ångest (?) över all jul när annandagsfirandet är över. 

 

3. Jag har kör-sjungit bland annat i Tv4 på arabiska bakom en arabisk popstjärna som varit förband till Destinys child.

 

4. Varje jul kör jag och Caner till Fridhems (en plats i Malmö) villaområde och tittar på hur fint julpyntade trädgårdarna där är och drömmer om när vi en dag blir mångmiljonärer och också har ett 1000kvm hus med tillhörande trädgård att julpynta.

 

5. Precis efter gymnasiet blev jag uppflugen av Anders Bagge till hans hem för att spela in låtar i hans studio.

 

6. När jag var en liten och tuff (?) 10åring och hade hela väggarna tapetserade med planscher på New Kids on The Block och Backstreet boys  klippte jag ut en massa tomteluvor i rött papp och tejpade ovanpå deras huvuden. Allt, precis allt skulle vara julpyntat i mitt rum.

 

7. Jag har sjungit bakom Gunther och Arash.

 

8. Jag och mina systrar har töntigt många traditioner kring jul. Varje advent, lillejul, julafton, juldagen och annandagen tillbringar vi 24/7 med varandra med sleepovers, film och spel.

 

9. Jag var med i första omgången av Idol men hoppade självmant av när vi kom till Fredags finalerna.

 

10. Jag har alltid varit tomte hemma hos oss. Jag hade redan som liten ett sjukligt kontrollbehov och vägrade låta pappa vara tomte då han bara skulle råka avslöja vem han var för småsystrarna. Som 10åring klädde jag därför ut mig till en tomte som var stum. Annars hade dom fattat att det var jag, haha. Som om att dom inte gjorde det ändå :)

 

Ja, som jag nämnde så är allt inte julrelaterat och jag fuskade lite men nu har ni fått lite mer information om mig som person! :)

 

Kram Liza

 

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2015-11-05 15:25:33

Vilka häftiga saker du har varit med om!

Postat av: victoriajul.blogg.se

Publicerad 2015-11-05 16:37:56

Mycket roligt vetande tycker jag.

Postat av: Sofie

Publicerad 2015-11-05 18:36:52

Kul information!

Postat av: Michelle

Publicerad 2015-11-05 22:01:51

Kul läsning! :)

Postat av: ninnie

Publicerad 2015-11-07 23:21:17

Full pott gumman... 😆 älskar dig massor 💋

Postat av: Martina

Publicerad 2015-12-05 01:15:09

Min fina underbara vän! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela