2kilo julköttbullar är rullade...

Publicerad 2013-11-27 14:15:02 i Julbak&mat,

Ja, efter exakt 120stycken stekta och rullade julköttbullar är man rätt mör, haha. Skönt att ha förberett det dock! Nu ska dom in i frysen i väntan på julafton
 
 
 
Dom blev verkligen så himla goda! Med både dijon, kryddpeppar och grädde så blir dom väldigt saftiga! Ett tips är att ha i en liten tesked bakpulver i köttsmeten! Dom blir liksom mer fluffiga och goda! (tack för tipset mamma :))
 
Jag hade i lite extra kryddor så som vitlök och timjan samt att jag bytade ut halva senapen mot dijon-senap.
 
Multitasking på hög nivå :)
 
 
 
Det luktar så gott här hemma nu!
 
 
 
Kram Liza

Kommentarer

Postat av: johanna

Publicerad 2013-11-27 17:54:35

Åh, nu blev jag också sugen på att rulla köttbullar!

Postat av: Klara

Publicerad 2013-11-27 20:36:32

Dom ser riktigt saftiga ut! Kan nästan känna doften hit!

Postat av: Jul hos Linda

Publicerad 2013-11-28 06:43:23

Ojojoj, så gott! :)

Postat av: josefine

Publicerad 2013-11-28 23:58:18

Köttbullar smakar verkligen annorlunda på julafton!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela