Enkla hemmagjorda praliner
Idag gjorde jag världens enklaste hemmagjorda praliner med nötcreme-fyllning! Jag skojar inte, vem som helst kan göra dom! Det är så himla enkelt och dom smakar gudomligt! Ni måste bara prova dom!
Jag fick hemskickat ett paket med non-temp choklad från Tårtdecor och oj, jag är fast! Non-temp choklad är helt enkelt ett choklad som redan är tempererat! Inget jux med att värma, svalna och värma till speciella temperaturer, nej, här är det bara att värma upp och sen är det bara att använda! Sen smakar det himla gott också!
Det är bara att värma upp chokladen, häll det i din pralinform, knacka bort det överflödiga och låt torka.
Tryck nu i nötcreme, täck med lite mer choklad och låt svalna!
En lite mer utförlig beskrivning om hur man gör praliner ser ni HÄR. Så himla gott!
Det är mycket lyxigare med egna parliner, smakar tusen gånger bättre och är himla kul att ge bort i julklapp eller adventsgåva!
Kram Liza