Snapshots från vårt julhem

Publicerad 2013-11-29 09:03:00 i Om mig,

Det är verkligen något magisk över ett julpyntat hem. Den där varma känslan av glädje som sköljer över en när man tänder alla ljusen och ser sitt annars vanliga hem förvandlas till något annat under juletid är oväderlig.

Caner tycker fortfarande att vi kan ha allt året om, varför kan man inte fira julen året om? Ja, om man gjorde det så skulle ju det magiska bli något vanligt, något man vänjer sig vid. Då skulle ju inte julen kännas så speciell längre. Men det ligger ju i något han säger. Man skulle försöka spara den där underbara känslan vi har nu, året om, utan alla julljus och tomtar, men det är väl som man säger, alla årstider har sin charm.
 
Man kan ju dock försökte sätta lite mer guld på tillvaron även andra månader, att iaf försöka hålla denna varma känslan levande året om utan då tomtar och ljusstakar (annars hade folk trott att man var tokig :) ) Att försöka spendera mer tid med familjen, tända ljus mitt i sommaren, överraska någon med ett litet paket bara för att visa att du tycker om hen, skapa traditioner att hålla året om, som tex Söndagsmiddagar med familjen och baka eller äta gott ofta utan att få dåligt samvete. Det finns så mycket man kan göra för att förgylla dom andra 11 månaderna med...
 
 
 
Alla julklappar är nu helt klara! Eller ja, det har dom iof sedan i Oktober och jag är redo att entra December nu med allt fint som den innebär! På Söndag blir det Adentsmys med systrarna som varje år, en perfekt start på julmånaden!
 
Här är lite snapshots från vårt lilla julhem! Jag har gått in för det i år och julat ända in i badrummet.
 
 
 
Kryddhyllan i köket fick sig också en liten jul-makeover.
 
 
Badrummet fick sig en jultavla, några doftljus och Frosty.
 


 
 
 
 
 
Ha en riktigt skön Fredag alla ni!
 
Kram Liza
 

Kommentarer

Postat av: Olivia - LJUVA JUL

Publicerad 2013-11-29 16:27:03

Åh, du har det verkligen hur mysigt och fint som helst hemma hos dig! :)

Postat av: Linda

Publicerad 2013-11-29 20:27:52

Vad fint ni har det hemma!

Postat av: Lisas Vinterland

Publicerad 2013-11-30 01:00:02

Jättemysigt ni har det!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela